ГоловнаСуспільствоВійна

У Мар'їнці знову відкрили пропускний пункт (ОНОВЛЕНО)

Турчинов попереджав про перспективу закриття цього пропускного пункту

У Мар'їнці знову відкрили пропускний пункт (ОНОВЛЕНО)
Фото: rbc.ua

У Мар'їнці Донецької області знову відкрили Контрольно-пропускний пункт, який був закритий напередодні через постійні обстріли бойовиків. Про відкриття КПВВ "Новотроїцьке" повідомила Держприкордонслужба вранці 14 лютого. Черг на в'їзд/виїзд практично не було.

Нагадаємо, вчора за рішенням РНБО пункт тимчасово призупинив пропуск громадян. «Через постійні обстріли з боку терористичних угруповань контрольно-пропускний пункт у Мар'їнці закритий для захисту життя громадян», - йдеться в повідомленні.

У відомстві нагадали, що про перспективу закриття цього пропускного пункту в разі продовження обстрілу попереджав секретар РНБО України Олександр Турчинов, перебуваючи в зоні проведення АТО в середу, 10 лютого.

Нагадаємо, контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Зайцеве" в районі окупованої бойовиками "ДНР" Горлівки закрито з 3 лютого 2016 року.

Напередодні через обстріли закрили КПП "Зайцеве". Турчинов заявив, що цей пункт пропуску відкриють тільки після припинення обстрілів.

Через загострення ситуації в зоні АТО перенесли також відкриття автомобільного пункту пропуску в Золотому Луганської області.

Вранці 10 лютого біля блокпоста "Мар'їнка" на невстановленому вибуховому пристрої підірвався мікроавтобус Volkswagen Transporter із пасажирами. Автомобіль їхав із Донецька в Курахово. Три людини загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram