ГоловнаСуспільствоВійна

Розвідка дізналася про прибуття в Іловайськ 12 російських танків, БМП і боєприпасів

У районі Зайцевого загинули троє військовослужбовців РФ

Розвідка дізналася про прибуття в Іловайськ 12 російських танків, БМП і боєприпасів
Фото: teroboronaDonbass

Головне управління розвідки Міністерства оборони заявляє про прибуття в Іловайськ Донецької області військової техніки і боєприпасів.

Про це повідомляє офіційний сайт управління розвідки Міноборони.

"Установлено нові факти постачання озброєння та військової техніки, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів збройним силам РФ на окупованих територіях. До залізничної станції м. Іловайськ прибули два ешелони з військовою технікою (12 танків, шість БМП), боєприпасами (до 500 тонн) і дизельним паливом (до 300 тонн)", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, встановлено, що 15 лютого з моргу Горлівки в Росію відправили три цинкові труни з тілами військовослужбовців РФ, які загинули в районі Зайцевого.

Також за даними розвідки, встановлено й доведено причетність до розкрадання майна і мародерства співробітників ФСБ Росії, які проходять службу під прикриттям у "Міністерстві державної безпеки ДНР". Зокрема під час спроби викрасти приватний автомобіль у Новоазовську місцеві жителі затримали офіцера ФСБ на прізвище Андрєєв, у якого було посвідчення підполковника "МДБ ДНР".

Нагадаємо, за інформацією СБУ, Росія створює на прикордонній з Україною території третій армійський корпус, який сформують із громадян України на території Ростовської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram