ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 47 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Найбільше порушень перемир'я - на Донецькому напрямку

За добу бойовики 47 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу бойовики 47 разів відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах бійців антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Найбільше порушень режиму припинення вогню було зафіксовано в передмістях окупованого Донецька і Горлівки. З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали позиції військових в Опитному, Пісках, Троїцькому, Зайцевому, Новгородському і Луганськом. У Мар'їнці та Опитному терористи застосовували 82-міліметрові міномети.

По опорних пунктах бійців АТО біля Красногорівки бойовики шість разів відкривали вогонь із мінометів, зенітної установки і БМП.

В районі Майорська сепаратисти продовжували обстрілювати позиції військових із 122-міліметрової зенітної установки - озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції українських військових у районі Трьохізбенки.

Нагадаємо, ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Бойовики продовжують обстрілювати позиції військових, застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Зокрема 17 лютого терористи застосували під час обстрілів "Гради".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram