ГоловнаСуспільствоВійна

Місія ОБСЄ відкриє офіс у Попасній Луганської області

Луганська ВЦА також вирішила відкрити КПП у Золотому

Місія ОБСЄ відкриє офіс у Попасній Луганської області
Фото: EPA/UPG

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) відкриє офіс у Попасній Луганської області.

Про це повідомляє офіційний сайт Луганської військово-цивільної адміністрації.

23 лютого відбулася зустріч керівництва ВЦА з представниками Місії. Представники ОБСЄ зазначили, що підтримують прагнення місцевої влади відкривати нові пункти пропуску і готові всіляко сприяти цьому процесу.

"Зараз в області працює лише один пішохідний перехід у Станиці Луганській. У зв'язку з відкриттям контрольного пункту в'їзду-виїзду в Золотому маємо плани відкрити офіс у Попасній", - заявив голова Сєвєродонецького офісу ОБСЄ Дору Крістаче.

На зустрічі також обговорювали питання відновлення інфраструктури в області, розвиток малого і середнього бізнесу в регіоні, відновлення пошкоджених ліній електропередачі та газопостачання, відкриття КПП.

Нагадаємо, відкриття автомобільного КПП у Золотому переносили через обстріли. В Луганській області зараз працює пішохідний пункт пропуску на територію, підконтрольну "ЛНР", - у Станиці Луганській. У листопаді 2015 року його також хотіли закрити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram