ГоловнаСуспільствоВійна

Прикордонники тимчасово закрили КПП "Мар'їнка" через обстріли

Бойовики обстріляли пропускний пункт із боку Олександрівки

Прикордонники тимчасово закрили КПП "Мар'їнка" через обстріли
Фото: rbc.ua

Державна прикордонна служба призупинила роботу пункту в'їзду-виїзду "Мар'їнка" в Донецькій області через обстріли.

Про це повідомляє офіційний сайт Держприкордонслужби.

"Сьогодні о 09:05 з боку населеного пункту Олександрівка, який розташований на непідконтрольній українській владі території, російсько-терористичні війська здійснили провокаційний обстріл контрольного поста "Мар'їнка". Вогонь вели з гранатомета і снайперської гвинтівки. Зараз бойовики продовжують здійснювати обстріл", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з недотриманням режиму припинення вогню, Держприкордонслужба прийняла рішення тимчасово призупинити пропуск осіб і транспортних засобів через КПВВ "Мар'їнка".

Нагадаємо, 10 лютого біля блокпоста "Мар'їнка" підірвався мікроавтобус Volkswagen Transporter із пасажирами. Автомобіль їхав із Донецька в Курахово. Три людини загинули.

13 лютого РНБО оголосила про закриття КПП у Мар'їнці через постійні обстріли. 14 лютого КПП відновив роботу, однак через два дні його знову закрили через обстріли з боку сепаратистів.

В Адміністрації Президента заявили, що закриття КПП "Мар'їнка" може стати передумовою для гуманітарної катастрофи на Донбасі. 22 лютого було вирішено відновити роботу КПП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram