ГоловнаСуспільствоВійна

Удова загиблого в АТО вигнала голову Тернопільської ОДА з церемонії зустрічі тіла героя

Екс-голова Збаразької РДА Юрій Горайський загинув в АТО 4 березня

Удова загиблого в АТО вигнала голову Тернопільської ОДА з церемонії зустрічі тіла героя
Экс-глава Збаражской РГА Тернопольськой области Юрий Горайський и отец Героя Небесной сотни Устима Голоднюка волонтер Владимир Г
Фото: gazeta-misto.te.ua

Вдова екс-голови Збаразької районної держадміністрації Юрія Горайського, який загинув 4 березня на Донбасі, не дозволила голові Тернопільської ОДА Степану Барні та нинішньому голові району Анатолію Качці взяти участь у зустрічі тіла її загиблого чоловіка.

Про це повідомляє місцевий сайт "Тернополяни".

Жінка попросила священиків не починати молебень, поки чиновники не підуть. Пізніше вона нагадала Барні, як той звільнив з роботи її чоловіка, щоб працевлаштувати свого давнього друга Качку. Вона наполегливо попросила обох чиновників піти з церемонії і забрати принесені з собою квіти.

Нагадаємо, 4 березня під Маріуполем загинув екс-голова Збаразької РДА Тернопільської області Юрій Горайський.

З травня 2014 року він 11 місяців очолював Збаразьку РДА. Незважаючи на протести громадськості, Барна звільнив Горайського з займаної посади. На його місце було призначено Качку, який в одному зі своїх інтерв'ю сказав, що його попередника "слід відправити на психічну експертизу".

Власне, відразу ж після звільнення Горайський і поїхав добровольцем на фронт. Він був стрільцем військової частини В2492.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram