ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Авдіївки тривають бої (оновлено)

Військові нарахували 38 обстрілів у неділю

Біля Авдіївки тривають бої (оновлено)
Фото: facebook.com/ato.news/

За минулу добу бойовики на Донбасі 38 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО. Крім стрілецької зброї і гранатометів, стріляли з мінометів калібру 82 і 120 мм.

Зокрема, важке озброєння застосували вранці 6 березня поблизу Авдіївки. Це місто вчора був епіцентром протистояння. Увечері бойовики здійснили тут сім прицільних мінометних обстрілів українських позицій, випустивши при цьому 80 мін.

Окрім того, мінометним вогнем бойовики намагалися вразити укріплення поблизу Пісків, Опитного і Луганського, повідомляє штаб АТО.

Зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів бойовики вели вогонь по опорних пунктах військових у районі Зайцевого, Луганського, Пісків і Новгородського.

Зі стрілецької зброї обстріляли позиції сил АТО в Мар'їнці та Широкиному.

Неприцільний вогонь з кулеметів і гранатометів бойовики вели по військових поблизу Невельського, Шахти Бутівка, Троїцького і Майорська.

Від півночі активність супротивника знизилася. Зафіксовано прицільний обстріл із кулемета в районі Гранітного.

Оновлення. В Авдіївці постраждали будинки мирних жителів, повідомив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні близько 7-ї ранку в будинок 44 по вулиці Лермонтова, де проживає пенсіонерка 1935 року народження, влучила граната. У результаті вибуху пошкоджено меблі. Там само в будинку 64, де проживає пенсіонерка 1954 року народження, є пошкодження вікон від стрілецької зброї. Жертв і постраждалих немає. На момент обстрілу жінки перебували в будинках. Відстань від будинків до позицій сепаратистів - 600-800 метрів", - написав він у фейсбуці.

Нагадаємо, в суботу від мінометного обстрілу біля Авдіївки загинули двоє військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram