ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 43 обстріли у вівторок

Поблизу Трьохізбенки Луганської області відбувся бій

Військові нарахували 43 обстріли у вівторок
Фото: facebook.com/ato.news

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі 43 рази обстріляли військових, з них 38 - на Донецькому напрямку і 5 - на Маріупольському.

По опорних пунктах поблизу Опитного, Авдіївки, Луганського і Зайцевого терористи скоїли 12 мінометних обстрілів. Під мінометним вогнем опинилися захисники шахти Бутівка і позиції "Зеніт".

З БМП ворог вів вогонь по бійцях у районі Луганського.

Зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів різних систем бойовики обстрілювали укріплення сил АТО біля Пісків, Миронівського, Новгородського, Троїцького, Красногорівки, Майорська і Верхньоторецького, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики активізувалися поблизу Широкиного, Старогнатівки і Мар'їнки.

Близько 19.00 диверсійно-розвідувальна група ворога наблизилася до спостережного пункту ЗСУ в районі Трьохізбенки Луганської області на відстань до 200 м і відкрила вогонь зі стрілецької зброї. Військові відкрили вогонь у відповідь. О 19.35 противник припинив вогонь і відійшов на другий берег річки. Втрат серед бійців ЗСУ немає.

Нагадаємо, в понеділок у зоні АТО було поранено трьох українських військовослужбовців. Це сталося унаслідок обстрілів біля Авдіївки, Пісків і Опитного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram