ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість обстрілів у зоні АТО різко збільшилася

Зафіксовано 75 обстрілів

Кількість обстрілів у зоні АТО різко збільшилася
Архив
Фото: facebook.com/ato.news/

За минулу добу кількість обстрілів бойовиками позицій сил АТО по всій лінії розмежування різко збільшилася. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці у Facebook.

"Зафіксовано 75 обстрілів, із них 59 - на Донецькому, 15 - на Маріупольському і 1 - на Луганському напрямках", - йдеться в повідомленні.

Терористи здійснили 12 прицільних мінометних обстрілів позицій Збройних Сил України поблизу Красногорівки, Опитного, Пісків, Авдіївки, Зайцевого і Невельського на Донецькому напрямку, а також Мар'їнки і Чермалика на Маріупольському напрямку.

У прес-службі зазначили, що двічі позиції в районі Авдіївки бойовики обстріляли з танків і БМП. Близько 18:00 вони відкрили вогонь по силах АТО із САУ калібру 122 мм.

Опорні пункти поблизу Новгородського і Луганського обстрілювали з БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

По позиціях поблизу Пісків, Опитного, Зайцевого, Майорська бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку під вогнем гранатометів і кулеметів бойовиків опинилися українські позиції поблизу Мар'їнки, Водяного і Широкиного.

Також у повідомленні сказано, що, провокуючи українських військових, бойовики вели неприцільний вогонь у напрямку позицій поблизу Красногорівки, Троїцького, Гранітного і Новозванівки.

Нагадаємо, за попередню добу бойовики 31 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Під мінометний вогонь потрапили опорні пункти військових у районі Красногорівки, Авдіївки, Опитного і Невельського на Донецькому напрямку, а також Мар'їнки і Чермалика - на Маріупольському.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram