ГоловнаСуспільствоВійна

За добу загинуло двоє українських військових

Один військовий поранений

За добу загинуло двоє українських військових
Архив
Фото: mil.gov.ua

Двоє українських військовослужбовців загинули в результаті бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, ще один військовий отримав поранення. Про це повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще один отримав поранення", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

За словами Лисенка, один боєць загинув внаслідок мінометного обстрілу біля Авдіївки, інші два бійці потрапили під обстріл з БМП противника під час пересування до позицій сил АТО біля селища Новгородське.

Крім того, повідомив спікер АП, під Маріуполем отримав поранення цивільний, який пересувався на тракторі і підірвався на вибуховому пристрої бойовиків.

Нагадаємо, за минулу добу кількість обстрілів бойовиками позицій сил АТО по всій лінії розмежування різко збільшилася. Зокрема, зафіксовано 75 обстрілів, з них 59 на Донецькому, 15 на Маріупольському і 1 на Луганському напрямках

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram