ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинули 18 російських військових, - розвідка

Ще 26 отримали поранення

На Донбасі загинули 18 російських військових, - розвідка
Фото: facebook.com/backandalive

На Донбасі вчора, 11 березня, загинули 18 російських військовослужбовців, ще 26 отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Унаслідок бойових сутичок супротивник зазнав значних втрат. 11 березня в Донецьку лікарню №18 з Авдіївського напрямку доставлено 18 загиблих і 26 поранених", - ідеться в повідомленні.

Крім цього, як зазначено, для забезпечення бойових дій у районі Авдіївки здійснюється перекидання з території Росії додаткового озброєння і військової техніки, паливно-мастильних матеріалів і боєприпасів.

"10 березня в танковий батальйон 5-ї окремої мотострілкової бригади (Донецьк) 1 АК ВС РФ прибуло 15 танків Т-72. 11 березня на залізничну станцію "Макіївка" прибув ешелон із військовою технікою: вісім од. БМП-2, дві од. 122-мм РСЗВ "Град", дві од. 120-мм СГ 2С9 "Нона", 14 од. автомобільної техніки; чотири цистерни із ПММ і чотири вагони з боєприпасами", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в березні минулого року повідомляли, що розвіддані США свідчать про те, що як мінімум  400-500 російських військових загинули на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram