ГоловнаСуспільствоВійна

У Борисполі намагалися затримати "кіборга" з "Правого сектору"

Бійцю інкримінували заволодіння чужою машиною.

У Борисполі намагалися затримати "кіборга" з "Правого сектору"
Фото: facebook.com/VadyslavDobosh

У ніч на четвер в аеропорту "Бориспіль" правоохоронці спробували затримати бійця ДУК "Правий сектор" Станіслава Корбаня (позивний "Барс"), який повернувся з Південної Кореї, де лікувався після отриманого в Донецькому аеропорту поранення.

В аеропорт прибули товариші Корбаня по "Правому сектору", а також нардеп Володимир Парасюк. Вони затримати бійця не дали. Корбаня госпіталізували до Бориспільської лікарні. Як написав Парасюк у фейсбуці, боєць за кордоном переніс не одну операцію і після перельоту його стан погіршився.

Адвокат Влад Добош у фейсбуці повідомив подробиці справи проти Корбаня.

"Кримінальне провадження розслідується за фактом нібито заволодіння транспортним засобом у липні 2014 року в місті Курахово [за заявою] від громадянина В.В. Мороза (за неперевіреною поки інформацією, якийсь курахівський депутат)", - написав він.

Слідчий слідчого управління Донецької області подав, а Жовтневий суд Маріуполя задовольнив клопотання про примусову доставку Корбаня в цей суд із метою обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"А тепер найцікавіше з тієї інформації, яку я отримав. У справі фігурують нібито 5-6 осіб, серед яких упізнали нібито по фото тільки "Барса". Ніяких викликів, повісток "Барс" не отримував", - додав Добош.

Нагадаємо, ДУК "Правий сектор" допомагав ЗСУ майже рік захищати Донецький аеропорт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram