ГоловнаСуспільствоВійна

Під час візиту спостерігачів ОБСЄ бойовики дотримувалися режиму тиші, - штаб АТО

За день зафіксовано 13 обстрілів позицій українських військових

Під час візиту спостерігачів ОБСЄ бойовики дотримувалися режиму тиші, - штаб АТО
Фото: EPA/UPG

Під час візиту представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Донецьку область бойовики дотримувалися режиму тиші в зоні проведення антитерористичної операції. Однак уже після 16:00 вони відновили обстріл.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

"У зв'язку з прибуттям у район Донецька, Ясинуватої та Авдіївки СММ ОБСЄ на чолі з Олександром Хугом у районі Донецького аеропорту протягом дня дотримувалися режим тиші. Але близько 16:00 позицію "Зеніт" поблизу Авдіївки терористи обстріляли з протитанкового гранатомета", - йдеться в повідомленні.

Також опорні пункти військових поблизу Новотроїцького бойовики обстріляли із заборонених Мінськими домовленостями 120- і 82-міліметрових мінометів. Пізніше терористи задіяли БМП, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. У районі Опитного і Мар'їнки працювали ворожі снайпери.

Позиції поблизу Широкиного бойовики обстріляли з 120-міліметрових мінометів, а поруч із Майорським і Луганським терористи вели вогонь з гранатометів.

Всього протягом дня зафіксовано 13 обстрілів позицій бійців АТО.

Нагадаємо, 15 березня Швейцарія передала спостерігачам ОБСЄ в Україні два житлових модуля для роботи в зоні АТО. Найближчим часом вони будуть направлені на передову патрульну базу в Станицю Луганську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram