ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 42 рази обстріляли позиції сил АТО

З них 27 разів - на Донецькому напрямку і 15 - на Маріупольському

За добу бойовики 42 рази обстріляли позиції сил АТО
Фото: www.facebook.com/Ден Розенков

За минулу добу бойовики 42 рази обстріляли позиції бійців антитерористичної операції на Донбасі, із них 27 разів - на Донецькому напрямку і 15 - на Маріупольському.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

"Зменшивши свою бойову активність у районі Авдіївки та Донецького аеропорту, із 17:00 терористи збільшили кількість обстрілів по укріпленнях поблизу інших населених пунктів по всій лінії розмежування", - наголошено в повідомленні.

Із 82-міліметрових мінометів бойовики вели інтенсивний обстріл позицій поблизу Луганського, випустивши при цьому близько 200 мін, а в перервах між мінометним обстрілом вели вогонь із БМП, зенітної установки, гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Опорні пункти в районі Зайцевого обстрілювали з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а згодом - з кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу Майорська бойовики вели вогонь із гранатометів і кулеметів.

На Маріупольському напрямку зі 120-міліметрових мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли позиції українських бійців поруч із Новотроїцьким, а Широкине і Водяне обстрілювали з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

У районі Мар'їнки зафіксовано поодинокі обстріли наших позицій зі стрілецької зброї.

Після півночі інтенсивність обстрілів не знизилася. Було зафіксовано 10 обстрілів.

Нагадаємо, вчора під час візиту голови місії ОБСЄ бойовики дотримувалися режиму тиші в районі Донецького аеропорту, а після 16:00 відновили обстріл.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram