ГоловнаСуспільствоВійна

Турчинов передав партію експериментальних гвинтівок снайперам Нацгвардії

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов передав 10 експериментальних гвинтівок українського виробництва "ВМ МП-УОС СПЕЦ-ОП" Центру підготовки снайперів при військовій частині Національної гвардії України.

Церемонія передачі відбулася в п'ятницю в селі Нові Петрівці Київської області, повідомляє "Интерфакс-Украина".

"Концерн "Укроборонпром", зокрема його підприємство "Укроборонсервіс", почав виробництво снайперської зброї різних калібрів. Сьогодні "Укроборонсервіс" попросив РНБО безкоштовно передати першу партію таких експериментальних снайперських гвинтівок. Це не тільки для того, щоб підвищити якість бойової підготовки, а й щоб ця зброя проходила тестування - і в Центрі підготовки снайперів, і безпосередньо на полі бою. І ваші пропозиції та зауваження будуть швидко враховані нашими інженерами і виробниками для поліпшення якості і надійності зброї", - підкреслив Турчинов.

Фото: twitter.com/AvakovArsen

Він також особливо наголосив на важливості створення та роботи Центру підготовки снайперів при НГУ.

"Завдання наших професіоналів - нейтралізувати і знищити терористів і ворожих снайперів, які працюють проти наших військових у зоні АТО, порушуючи Мінські угоди. Знищити ворога - це завдання, яке повинні виконувати наші професіонали, які захищають життя наших солдатів і офіцерів", - додав секретар РНБО.

Він також наголосив, що сьогодні Україна повинна розраховувати на власні сили і власний потенціал.

Фото: twitter.com/AvakovArsen

Нагадаємо, Україна почне виробництво снайперських патронів у селі Нові Петрівці. Раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що Україна збирається придбати нову лінію для виробництва боєприпасів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram