ГоловнаСуспільствоВійна

Після відбуття спостерігачів ОБСЄ бойовики відновили обстріл у зоні АТО

За добу зафіксовано 32 обстріли

Після відбуття спостерігачів ОБСЄ бойовики відновили обстріл у зоні АТО
Фото: Макс Левин

Після завершення інспекції спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі бойовики знову почали обстрілювати позиції бійців антитерористичної операції.

Як повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці, за минулу добу було зафіксовано 32 обстріли, 31 із них - на Донецькому напрямку.

З 82-міліметрових мінометів терористи вели вогонь по опорних пунктах поблизу Авдіївки, Пісків, Зайцевого і Майорська. Зі 120-міліметрових мінометів і самохідних артилерійських установок калібру 152 мм сепаратисти обстріляли позиції військових поблизу Авдіївки.

"Також під вогнем зенітних установок виявилися українські бійці в Миронівському та Троїцькому, а з гранатометів і кулеметів супротивник вів вогонь по позиціях поблизу Авдіївки, Пісків, Троїцького і Майорська", - наголошено в повідомленні.

Також неприцільним вогнем по опорних пунктах поблизу Опитного, шахти "Бутівка", Новгородського, Луганського та Красногорівки сепаратисти намагалися спровокувати військових на вогонь у відповідь.

З опівночі обстріли позицій ЗСУ припинилися.

На Луганському напрямку ворожі снайпери обстрілювали опорні пункти АТО поблизу Трьохізбенки. На Маріупольському напрямку дотримувалися режиму тиші.

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками селища Зайцеве Донецької області було поранено одного цивільного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram