ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 11 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Вранці диверсанти сепаратистів намагалися наблизитися до опорного пункту сил АТО

За день бойовики 11 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

Станом на 18:00 21 березня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі стабілізувалася,  проте бойовики 11 разів порушили режим тиші. П'ять разів на Донецькому напрямку, і шість - на Маріупольському.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці. Чотири рази терористи обстріляли з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї опорні пункти поблизу Новотроїцького. А о 8 годині ранку диверсанти бойовиків чисельністю до 10 осіб наблизилася до позицій військових і обстріляли їх з АГС і стрілецької зброї.

"Отримавши гідну відповідь від українських бійців, терористи відступили", - відзначили в штабі.

Також активізувалися снайпери бойовиків поблизу Невельського, Ленінського і Красногорівки. Біля Авдіївки терористи обстрілювали опорні пункти військових з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Неприцільними пострілами зі стрілецької зброї в районі Широкиного і Опитного сепаратисти намагалися спровокувати українських бійців на вогонь у відповідь.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО в результаті підриву вантажівки на міні загинули двоє українських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram