ГоловнаСуспільствоВійна

За рік у Донецькій області 1,1 тис. бойовиків і їхніх поплічників оголошено про підозру

Від початку року 16 терористів відправили під варту

За рік у Донецькій області 1,1 тис. бойовиків і їхніх поплічників оголошено про підозру
Фото: www.novorosinform.org

2015 року правоохоронці оголосили 1101 громадянину в Донецькій області про підозру в участі в незаконних збройних формуваннях.

Про це повідомив начальник облуправління Національної поліції В'ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

"У 2015 році за ст. 256, 258-3, 260 Кримінального кодексу повідомлено про підозру 1101 учаснику незаконних збройних формувань і їхнім поплічникам. Установлено місцезнаходження та затримано 292 осіб, із яких для 220 обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За минулий рік оголошено в розшук 809 осіб. Установлено місцезнаходження та затримано раніше оголошених у розшук 66 учасників НВФ. Також до кримінальної відповідальності у вигляді позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку суду притягнули 79 осіб", - написав Аброськін.

Також він зазначив, що 2016 року заарештували за рішенням суду вісьмох осіб, затриманих торік.

Від початку 2016 року повідомлено про підозру 102 бойовикам і їхнім поплічникам, установлено місцезнаходження та затримано 61 особу, із яких 16 відправлені під варту. Заочно повідомлено про підозру і оголошено в розшук 41 особу. Затримано раніше оголошених у розшук шістьох бойовиків.

Нагадаємо, раніше прокуратура Донецької області скерувала до суду обвинувальний акт для заочного засудження "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва, відомого як "Саша Ташкент".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram