ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 67 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь

За добу бойовики 67 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики 67 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових, використовуючи зброю різного калібру

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Гаряче" було на Донецькому напрямку. Поблизу Луганського по позиціях бійців АТО бойовики неодноразово вели вогонь з озброєння бойових машин піхоти (БМП). З мінометів різного калібру було завдано 11 вогневих ударів біля Авдіївки і по одному - в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти Бутівка і Зайцевого. Для обстрілів в Пісках і Світлодарську терористи використовували стрілецьку зброю і снайперів.

На Маріупольському напрямку бойовики проявили активність у районі Мар'їнки, де по позиціях наших військ шість разів стріляли з гранатометів, кулеметів, зенітних установок і стрілецької зброї. У районі Широкиного і Красногорівки бойовики використовували міномети.

На Луганському напрямку, в районі Новозванівки, бойовики використовували зенітні установки й автоматичні гранатомети.

Українські військові 10 разів відкривали вогонь у відповідь і продовжують утримувати свої позиції.

Нагадаємо, вчора на черговому засіданні Контактної групи з питань Донбасу в Мінську так і не вдалося досягти конкретних результатів. Сторони далі домовляються про припинення вогню й обмін полоненими. Крім того, бойовики продовжують погрожувати повномасштабною війною у разі введення на Донбас поліцейської місії ОБСЄ. Також терористи продовжують обстрілювати контрольно-пропускні пункти в зоні АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram