ГоловнаСуспільствоВійна

Кілька студентів пікетували офіс ОБСЄ в окупованому Луганську

Сепаратистські ЗМІ називають акцію "стихійною"

Кілька студентів пікетували офіс ОБСЄ в окупованому Луганську
Фото: novosti.dn.ua

У центрі окупованого Луганська кілька людей пікетують офіс спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомляють "Новости Донбасса".

Близько 100 студентів скандують: "ОБСЄ - нацисти", "Ганьба ОБСЄ", "ОБСЄ - агенти Києва" - і тримають плакати з такими самими написами. Сепаратистські сайти називають акцію "стихійною".

Акція почалася близько 12:00 і проходить зараз. Деякі студенти забралися на дах будівлі офісу. Бойовики оточили територію і перекрили дорогу в місці проведення пікету.

За інформацією ЗМІ, спостерігачі сьогодні вранці вивозили речі і документи з офісу. У прес-службі місії коментарів поки що не дають, але факт пікетування підтверджують.

Нагадаємо, Україна хоче розмістити озброєних співробітників ОБСЄ не тільки на лінії розмежування, а й на ділянці українсько-російського кордону, де немає співробітників Держприкордонслужби. За словами президента Петра Порошенка, тільки в разі появи збройних постів ОБСЄ на Донбасі буде можливе проведення місцевих виборів.

Ватажки бойовиків на Донбасі пригрозили масштабною війною в разі введення в зону проведення антитерористичної операції поліцейської місії ОБСЄ.

Тим часом президент РФ Володимир Путін під час прямої лінії заявив, що Росія згідна з пропозицією України розмістити поліцейську місію ОБСЄ на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram