ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 61 обстріл за добу

Військові 15 разів відкривали вогонь у відповідь.

Військові нарахували 61 обстріл за добу
Фото: facebook.com/ato.news

Протягом минулої доби бойовики 61 раз відкривали вогонь по позиціях військових на Донбасі уздовж всієї лінії розмежування.

"Найважче тримати оборону було в районах Авдіївки, Мар'їнки, Красногорівки і Тарамчука. Саме сюди незаконні збройні формування з мінометів калібрів 120 і 82мм направили понад сто мін. А в напрямку Сокільників і Березового ворог використовував БМП і протитанкові ракетні комплекси", - повідомляє штаб АТО.

Із зброї менших калібрів ворог обстрілював опорні пункти військових поблизу Новотроїцького, Широкиного, шахти Бутовка, Станиці Луганської, Кримського, Гранітного, Луганського та Щастя.

Військові 15 разів відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї і гранатометів.

Також вчора під час роботи першого заступника керівника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга в Донецькій області бойовики спробували спровокувати ЗСУ на вогонь у відповідь. Вони відкрили вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї поблизу Авдіївки. Військові стріляти у відповідь не стали. "Зрозумівши, що провокація приречена на невдачу, бандити обстріляли підконтрольні їм території", - додали в штабі АТО.

Нагадаємо, у четвер бойовики 104 рази обстріляли позиції військових на Донбасі. У цей день в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram