ГоловнаСуспільствоВійна

Нові підрозділи ЗСУ на фронті зазнають втрат без тепловізорів

Оптика не врятує від міни, але допоможе побачити пересування ворога.

Нові підрозділи ЗСУ на фронті зазнають втрат без тепловізорів
Фото: facebook.com/backandalive

Підрозділи Збройних Сил України, які на фронті віднедавна, зазнають втрат без тепловізорів, пишуть волонтери "Повернись живим".

"На сьогодні в Зайцевому, під Горлівкою, де стоїть 53-тя окрема механізована бригада, війна знову жорстка. У них є загиблі і важкі поранені. Позавчора один із поранених хлопців помер у машині, дорогою в лікарню. Тоді ж загинули ще двоє хлопців. І троє були поранені. Прилетіла міна. З дуже точним попаданням. Кажуть, вони навіть не встигли попросити про допомогу в бліндажі. І це все лише одна точка нашої війни. І навіть не цілий день. Це тільки втрати однієї бригади", - йдеться у фейсбуці організації.

"Можна по-різному ставитися і до бригад, і до військових, і до подій на фронті. Але якщо є можливість допомогти і ця допомога врятує хоча б одне життя, хіба це буде марно? Ціна тепловізора Pulsar HD 38S - $2500. У 53-тю окрему механізовану бригаду потрібно ще 19 тепловізорів. Вони не врятують від міни, яка летить у напрямку нашого бліндажа. Але допоможуть побачити пересування ворога, оцінити його кількість і ще - втілити деякі плани наших амбітних воїнів", - зазначають волонтери.

Проект «Повернись живим»

Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій

Всі реквізити і контакти за посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram