ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО анонсував на Донбасі автопробіг на честь Дня перемоги

Будуть продемонстровані зразки військової автомобільної техніки, уніформи та макетів стрілецької зброї часів Другої світової війни

Штаб АТО анонсував на Донбасі автопробіг на честь Дня перемоги
Фото: Сергей Нужненко

З нагоди 71-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в містах Донецької та Луганської областей відбудеться автопробіг.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

У межах заходу будуть продемонстровані зразки військової автомобільної техніки, уніформи та макетів стрілецької зброї часів Другої світової війни. Також відбудеться покладання квітів та вінків до могил невідомих солдатів, святкові музичні виступи для ветеранів - учасників війни, інформаційні акції для місцевих жителів Донецької і Луганської областей про місце і роль українського народу в перемозі над нацистськими загарбниками.

Автопробіг пройде в містах Краматорськ і Бахмут 6 травня, Лисичанськ - 7 травня, Старобільськ - 8 травня, Станиця Луганська - 9 травня.

Нагадаємо, Кабмін вирішив виплатити ветеранам по 400 гривень до Дня перемоги. Сім'ї загиблих учасників бойових дій отримають по 500 гривень.

З 2015 року 8 травня в Україні відзначається День пам'яті і примирення, а 9 травня - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram