ГоловнаСуспільствоВійна

У Костянтинівці вистрілили по будівлі міграційної служби з РПГ (оновлено)

З громадян ніхто не постраждав

У Костянтинівці Донецької області невідомий вистрілив із ручного протитанкового гранатомета по будівлі, в якій міститься відділення Державної міграційної служби.

Про це повідомив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

"Наші дії з вилучення незаконної зброї і боєприпасів дають свій результат, але безвідповідальність деяких наших громадян робить свою "чорну справу"... Сьогодні під ранок у Костянтинівці по вул. Білоусова, 10, 9-поверховий житловий будинок, до цокольного поверху якого прибудовано 2-поверховий будинок, у якому розташовано відділ міграційної служби і магазин, невідомий зробив постріл з РПГ", - написав Аброськін.

У будівлі розбито вікна. З громадян, на щастя, ніхто не постраждав.

На місці працює слідчо-оперативна група Костянтинівського відділення поліції.

"У поліції немає іншого виходу, як посилити і ще більше активізувати нашу роботу на блокпостах і вулицях наших міст", - підкреслив Аброськін.

Оновлення. Правоохоронці затримали двох місцевих жителів, які обстріляли будівлю "через образу на магазин".

"Під час активних розшукових заходів поліція Костянтинівки встановила і затримала двох місцевих "джентльменів" - гранатометників 1981 і 1983 року народження. За їхніми словами, їх "образили" в магазині продавці. Тому вирішили "помститися" - вночі, у стані алкогольного сп'яніння здійснили по пострілу з РПГ", - повідомив Аброськін у Фейсбуці.

За його словами, за місцем проживання цих осіб виявлено речові докази, зокрема тубус від гранатомета.

"Джентльменів" затримано, проводяться оперативно-слідчі заходи. Їм загрожує до 7 років "активного відпочинку" на спеціальному "курорті", - написав начальник Донецької поліції.

Нагадаємо, раніше в селі під Мар'їнкою на територію церкви жбурнули три гранати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram