ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області затримали водія бойовиків бандформування "Привид"

У його мобільному телефоні знайдено фото- і відеофайли, що підтверджують співпрацю затриманого з бойовиками

У Луганській області затримали водія бойовиків бандформування "Привид"
Фото: dpsu.gov.ua

У Луганській області в четвер затримали водія начальника розвідки бригади "Привид". Арешт відбувся під час проведення спільних заходів мобільною оперативною групою, в яку входили прикордонники Луганського загону та військовослужбовці Нацгвардії.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Автомобіль "ВАЗ" військовослужбовці зупинили на перехресті доріг "Лисичанськ - Гірськ - Новотошківка" неподалік лінії розмежування

Під час перевірки документів у громадянина України правоохоронці виявили часткову підробку паспорта, а саме невідповідність відбитку печатки. Під час подальших перевірочних заходів у його мобільному телефоні знайдено фото- і відеофайли, які підтверджують причетність затриманого до діяльності незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, затриманий підтвердив, що в 2014 році брав активну участь у діяльності незаконних бандформувань і був водієм начальника розвідки бригади "Привид".

Затриманого передано співробітникам СБУ для подальшої перевірки.

За цим фактом направлено повідомлення в поліцію Луганської області за ст.260 КК "Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань" і ст.358 КК "Підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів".

Нагадаємо, 5 травня співробітники Державної прикордонної служби в Сумській області вилучили у громадянина Росії травматичний пістолет і боєприпаси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram