ГоловнаСуспільствоВійна

Розвідка Міноборони повідомила про загибель 9 і поранення 13 російських військових в зоні АТО 13 травня

Російські військові, які воюють за сепаратистів, масово звільняються з військової служби.

Розвідка Міноборони повідомила про загибель 9 і поранення 13 російських військових в зоні АТО 13 травня
ГУР Минобороны
Фото: http://gur.mil.gov.ua/

Розвідка Міноборони України заявила про загибель 9 і поранення 13 російських військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції 13 травня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони.

"13 травня в морг Донецької обласної клінічної лікарні Калініна доставлено 1 загиблого, а в спеціальне відділення, що відведене під потреби російського військового госпіталю, - 2 поранених російських військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Також розвідка повідомляє, що в морг залізничної лікарні Ясинуватої доставлено 8 загиблих з району Авдіївки (Донецька область), а в лікувальні відділення - 11 поранених військовослужбовців.

Крім того, 12 травня рапорти на звільнення з військової служби подав весь особовий склад 5-ї мотострілецької роти на чолі з командиром роти 2-го мотострілецького батальйону 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу.

13 травня при спробі командира полку полковника Збройних сил РФ Дмитра Бондарева перешкодити звільненню,  його побили підлеглі.

Для з'ясування причин масового звільнення військовослужбовців і виправлення ситуації в полк прибув заступник командира корпусу по роботі з особовим складом.

11-13 травня відмовилися від несення бойового чергування і написали рапорти на звільнення з військової служби 5 військовослужбовців 3-го мотострілецького батальйону, 2 - мінометної батареї і 4 - вогнеметної роти 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2-го армійського корпусу.

Нагадаємо, бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО 13 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram