ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 30 обстрілів у суботу

Увечері був бій з диверсантами.

Військові нарахували 30 обстрілів у суботу
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики на Донбасі 30 разів обстріляли позиції українських військових. 13 обстрілів було на Донецькому напрямку, 12 - на Маріупольському і 5 - на Луганському.

У районі Авдіївки противник п'ять разів обстрілював опорні пункти військових зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 і 120 мм, повідомляє штаб АТО.

По захисниках шахти Бутовка ворог випустив близько 200 мін.

О 19:00 в районі н.п. Новоселівка Друга диверсійно-розвідувальна група в кількості шести бойовиків намагалася проникнути в тил сил АТО, але отримала відсіч.

З артилерії обстріляли укріплення військових у районі Опитного, а по позиціях поблизу Новгородського противник вів вогонь зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку обстрілу з 82 мм мінометів піддалися опорні пункти в районі Новотроїцького, а в районі Красногорівки стріляли з великокаліберних кулеметів. Також вели обстріл снайпери.

Нагадаємо, в п'ятницю на Маріупольському напрямку під час зіткнення з диверсантами загинув командир батальйону 72-ї механізованої бригади Андрій Жук, позивний "Мауглі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram