ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 25 обстрілів за добу

Ситуація в зоні АТО загострюється.

Військові нарахували 25 обстрілів за добу
Фото: Макс Левин

У неділю, 29 травня, бойовики на Донбасі 25 разів обстріляли позиції українських військових.

Найнапруженіша ситуація на Донецькому напрямку, де бойовики 14 разів обстрілювали позиції ЗСУ в районі Авдіївки і шахти Бутівка. Застосовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети, а також міномети калібру 82 і 120 мм, повідомляє штаб АТО.

Поблизу Луганського і Новгородського противник вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку по позиціях сил АТО біля Широкиного, Гнутового, Павлополя, Комінтернового ворог відкривав вогонь із великокаліберних кулеметів, а згодом долучив міномети калібру 82 і 120 мм.

Укріплення військових біля Докучаєвська і Березового противник ввечері обстріляв зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

У Луганській області минулої ночі було відносно тихо.

Нагадаємо, в суботу на Донбасі п'ятеро військовослужбовців загинули, ще четверо отримали поранення. Четверо бійців загинули в районі Новоселівки Другої і Верхньоторецька, потрапивши в засідку. Ще один військовий загинув у цьому самому районі - в машині наїхав на міну. Усі п'ятеро загиблих були з одного батальйону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram