ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 5 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Військові у відповідь вогонь не відкривали.

За день бойовики 5 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів значно зменшилася.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Всього протягом сьогоднішнього дня було зафіксовано п'ять обстрілів.

Вночі з 120-міліметрових мінометів терористи обстріляли опорні пункті українських військових у районі Верхньоторецька і Новобахмутівки, а зі стрілецької зброї - неподалік Красногорівки. Близько 6 ранку зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів бойовики вели вогонь у Талаківці.

"Поблизу Новотроїцького ворог використовував стрілецьку зброю і кулемети великого калібру", - наголошується в повідомленні.

Незважаючи на досягнуті домовленості про відновлення газопроводу в районі Мар'їнки, при прибутті ремонтної бригади бойовики тричі відкривали вогонь по цивільних працівниках, намагаючись спровокувати українських військових на вогонь у відповідь.

"З огляду на небезпеку для життя ремонтників, роботи з відновлення газопроводу припинили. Військові вогонь у відповідь не відкривали", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, за даними РНБО, російські війська готуються до активних наступальних дій з метою виходу на адмінкордони Донецької та Луганської областей, а також до "пробиття" сухопутного коридору в Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram