ГоловнаСуспільствоВійна

До контактної групи з питань Донбасу приєднався ще один дипломат

Сергій Пирожков раніше був послом у Молдові і брав участь у придністровському врегулюванні

До контактної групи з питань Донбасу приєднався ще один дипломат
Фото: moldova.mfa.gov.ua

У політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи зі врегулювання ситуації на Донбасі почав роботу колишній посол України у Молдові, екс-заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Пирожков.

Про це повідомив представник України Леонід Кучма.

"Сьогодні туди вже полетить ще одна людина в якості експерта, Пирожков Сергій Іванович. Він віце-президент Національної академії наук. Останнім часом він працював послом багато років, був членом групи щодо Придністров'я. Так що він у таких процесах розбирається", - заявив він.

Кучма також повідомив, що стан здоров'я директора Національного інституту стратегічних досліджень Володимира Горбуліна ускладнює його роботу в політичній підгрупі контактної групи.

Сергій Пирожков з 2007-го по 2014 рік був послом України в Молдові, перед цим він довгий час працював у Раді національної безпеки і оборони, очолював Національний інститут українсько-російських відносин і Національний інститут стратегічних досліджень при президентові України.

Нагадаємо, у квітні Роман Безсмертний відмовився залишатися представником України у політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи. Його замінила Ольга Айвазовська, координатор виборчих і парламентських програм громадянської мережі "Опора".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram