ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 31 обстріл за добу

Бойовики традиційно активізувалися вночі

Військові нарахували 31 обстріл за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики на Донбасі 31 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в тому числі на Донецькому напрямку - 15, на Маріупольському - 14 і на Луганському - два рази. Понад половину випадків порушення режиму тиші зафіксовано з настанням сутінків.

З боку Донецька і його околиць бойовики зі стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів і 82 мм мінометів вели вогонь по опорних пунктах військових на південь від Авдіївки. Зі Спартака з 82 мм мінометів випустили 28 мін в напрямку Опитного, повідомляє штаб АТО. Біля Новгородського ворог застосував стрілецьку зброю, автоматичні гранатомети, також стріляли снайпери. Неподалік Луганського бойовики стріляли з гранатометів і мінометів калібру 82 мм.

Посилилися обстріли і на Маріупольському напрямку, де під вогонь противника зі 120-мм мінометів потрапили наші позиції неподалік Павлополя. Біля Широкиного ворог вів вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів і 82-мм міномета. Поблизу Талаківки зафіксовано обстріл з автоматичного гранатомета, а по укріпленнях біля Новотроїцького стріляли зі станкового протитанкового гранатомета.

По всій лінії розмежування активізувалися ворожі снайпери.

Нагадаємо, в понеділок на Донбасі загинув один український військовий, двоє отримали поранення.

За минулий тиждень бойовики вбили 16 військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram