ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 25 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Особливо інтенсивно обстрілювали позиції військових на Маріупольському напрямку.

За день бойовики 25 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

Протягом сьогоднішнього дня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі ускладнилася. З початку доби бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових уздовж всієї лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Особливо інтенсивно терористи обстрілювали опорні пункти на Маріупольському напрямку. 21 раз зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем були обстріляні зміцнення сил АТО поблизу Водяного, Новотроїцького та Широкиного.

Крім того, в районі Широкиного в другій половині дня бойовики відкривали вогонь з 82-міліметрових мінометів. На підступах до Авдіївки терористи використовували для обстрілів стрілецьку зброю, кулемети великого калібру, гранатомети різних систем і 82-міліметрові міномети. З озброєння БМП-1 вели вогонь по укріпленнях на Світлодарській дузі.

"Протягом дня, за попередньою домовленістю сторін, було продовжено ремонт газопроводу "Красногорівка - Мар'їнка" і прокладено 75 метрів труб. Є велика надія на те, що при дотриманні режиму тиші незабаром жителі навколишніх населених пунктів отримають газ", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу сторони обговорили порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Тільки в травні через такі порушення загинуло 26 українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram