ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 17 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Терористи продовжують провокувати військових на вогонь у відповідь.

За день бойовики 17 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

Бойовики не припиняють обстрілювати позиції військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. З початку доби терористи 17 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Уночі бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Мар'їнки і Красногорівки зі стрілецької зброї, гранатометів і 82-міліметрових мінометів, а згодом підключили ще й артилерійські системи калібру 122 мм. В результаті пошкоджені три будинки місцевих жителів, гуртожиток, будинок технікуму і мережі електропостачання.

З початку доби бойовики двічі відкривали вогонь з протитанкових ракетних комплексів у районі Новотроїцького та продовжують вдаватися до збройних провокацій на Маріупольському напрямку. Тут терористи обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Березового, Широкиного і Гранітного з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем.

У районі Павлополя сепаратисти били з автоматичних гранатометів і 82-міліметрових мінометів.

На Луганському напрямку поблизу Станиці Луганської бойовики обстрілювали українських бійців з автоматичних гранатометів, а неподалік Новоолександрівки - з великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, сьогодні президент Петро Порошенко повідомив, що на Донбас увійшли нові підрозділи російського спецназу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram