ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 46 разів обстріляли позиції військових у п'ятницю

Біля Донецька відбувся бій з ДРГ.

У п'ятницю, 10 червня, бойовики "ДНР" і "ЛНР" 46 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку вони зробили 12 прицільних мінометних обстрілів біля Красногорівки і Новотроїцького. В районі Мар'їнки, Широкиного і Талаківки вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів. Близько 23:00 по позиціях неподалік від Красногорівки тричі стріляв танк.

На Донецькому напрямку під обстрілами супротивника опинилася Авдіївка. Вогонь вели з гранатометів і тричі з 122 мм самохідних артилерійських установок. Поряд із Пісками, Невельським і Торецьким бойовики стріляли з 82 мм і 120 мм мінометів, а в районі Світлодарська - із озброєння бойової машини піхоти.

Уночі по позиціях сил АТО поряд із Новгородським вели вогонь із використанням кулеметів великого калібру, гранатометів різних систем, зенітної установки ЗУ-23-2, бойової машини піхоти. Також було випущено 45 мін із важких мінометів і 27 снарядів з САУ калібру 122 мм.

На Луганському напрямку позиції поблизу Новозванівки, Станиці Луганської, Жовтого та Новоолександрівки потрапили під вогонь з кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем.

Крім того, вчора була зафіксовано висунення диверсійно-розвідувальної групи бойовиків у кількості до чотирьох осіб у напрямку опорних пунктів поблизу Мар'їнки. По них було відкрито перехресний вогонь зі стрілецької зброї, що змусило їх відступити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram