ГоловнаСуспільствоВійна

Унаслідок обстрілу Авдіївки поранено дитину

Поліцейські працюють на місці події.

Унаслідок обстрілу Авдіївки поранено дитину
Архив
Фото: 06274.com.ua

У Донецькій області в Авдіївці внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї 11-річний хлопчик отримав вогнепальне поранення ноги, дитину госпіталізовано.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області, пише "Радіо Свобода".

"Встановлено, що хлопчик катався на велосипеді біля свого будинку по вулиці Ломоносова, коли з боку окупованої території почалася стрілянина. Куля потрапила дитині в ногу. З наскрізним пораненням гомілки, пошкодженням м'яких тканин хлопчика доправили в міську лікарню", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські працюють на місці події.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Це вже другий за тиждень випадок поранення цивільного в Авдіївці.

Збройний конфлікт на сході України триває з квітня 2014 року. Влада України оголосила про проведення там антитерористичної операції проти підтримуваних Росією сепаратистів. Влада Росії неодноразово заперечувала участь своїх військових у конфлікті, про що заявляють Україна і Захід. Москва ж визнає тільки присутність російських "добровольців" на Донбасі.

За даними ООН, оприлюдненими 3 червня, з початку конфлікту на сході України у квітні 2014 року загинула 9371 особа, ще 21 523 були поранені.

Нагадаємо, за минулі на добу в зоні АТО вбиті 2 військових, 10 поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram