ГоловнаСуспільствоВійна

Канадські інструктори почали навчати ЗСУ логістики

Курси проводять у Військовій академії Одеси

Канадські інструктори почали навчати ЗСУ логістики
Фото: mil.gov.ua

На базі Військової академії Одеси під керівництвом канадських військовослужбовців почався курс для офіцерів і майбутніх фахівців матеріально-технічного забезпечення Збройних сил України.

Як повідомляється на сайті Міноборони, до занять залучено курсантів випускних курсів факультетів підготовки фахівців матеріально-технічного забезпечення, ракетно-артилерійського озброєння, а також професорсько-викладацький склад ВНЗ.

Протягом трьох тижнів канадські інструктори проведуть тренінги, присвячені модернізації логістики, а також організації та проведенню логістичних операцій в арміях країн НАТО. Курсові заняття проводяться у формі модулів, які дають можливість ознайомити курсантів зі стандартами логістичного забезпечення НАТО, питаннями, що стосуються транспортування, постачання, технічного обслуговування, планування і координації матеріально-технічного забезпечення.

У рамках курсу навчають методик безперебійного забезпечення військ продовольством, паливно-мастильними матеріалами, майном, своєчасного і якісного приготування їжі, підвезення і зберігання продуктів харчування, банно-прального обслуговування в польових умовах.

Нагадаємо, Канада направила своїх військових інструкторів в Україну у 2015 році. Вони мають навчати ЗСУ до 31 березня 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram