ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 44 рази обстріляли сили АТО

В окремих випадках українські військові відкривали вогонь у відповідь.

За добу бойовики 44 рази обстріляли сили АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 44 рази обстріляли позиції військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, з них по 19 на Донецькому і Маріупольському напрямах і шість - на Луганському.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку найгарячіше було поблизу Красногорівки, де терористи чотири рази били по позиціях бійців АТО з мінометів калібру 82 і 120 мм і двічі з танків. Під мінометним вогнем також виявилися опорні пункти поблизу Талаківки, Широкиного і Лебединського, а в районі Водяного і Мар'їнки бойовики застосовували кулемети і гранатомети.

На Донецькому напрямку сепаратисти обстрілювали з озброєння різних систем опорні пункти військових у районі Зайцевого, Новгородського і Авдіївки. Крім того, біля Авдіївки, Невельського і шахти Путилівська (Бутівка) терористи використовували міномети, а близько опівночі неподалік Невельського - вели вогонь з 122 мм САУ.

На Луганському напрямку позиції бійців у районі Новозванівки обстрілювали з зеніток, а потім додали ще й міномети. Неподалік Попасної і Новоолександрівки вели вогонь з кулеметів і гранатометів різних систем.

В окремих випадках українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, 17 червня в результаті бойових дій ні один з українських військовослужбовців не загинув, п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram