ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Торецька під час побутового конфлікту вбили військового з Ужгорода

Вбивця-товариш по чарці розчленував тіло і викинув його в поліетиленових мішках.

Біля Торецька під час побутового конфлікту вбили військового з Ужгорода
Фото: dn.npu.gov.ua

16 червня біля Торецька (колишній Дзержинськ) убито 31-річного військового з Ужгорода. Як повідомляє прес-служба поліції, вбивця розчленував тіло і викинув його в поліетиленових мішках у районі, який впритул наближений до окупованої території і прострілюється бойовиками.

Найближчий населений пункт міститься за декілька кілометрів від цього місця. Навколо тільки позиції військових, тому поліція Торецька почала шукати інформацію про особу загиблого чоловіка, знайденого 17 червня, з військових підрозділів.

Як виявилося, убитий був військовим, він зник напередодні ввечері, не повернувся з наряду і не вийшов на зв'язок зі своїми командирами. Товариші по службі впізнали його останки.

Під час розслідування вбивства правоохоронці встановили чоловіка, який останнім бачив загиблого. Ним виявився 33-річний житель Одеської області, раніше судимий за крадіжку і вчинення ДТП. Серед його речей були виявлені ножі та одяг зі слідами крові.

Після затримання він дав свідчення. За його словами, вночі 16 червня під час спільного вживання спиртних напоїв між ним і його знайомим - військовим - виник конфлікт, що завершився різаниною. Розуміючи, що його чекає в'язниця, зловмисник вирішив позбутися тіла. Підозрюваний сховав тіло в трьох мішках і викинув їх подалі від позицій військових, сподіваючись, що бойові товариші загиблого не знайдуть труп.

Зараз підозрюваного заарештовано. Згідно зі ст. 115 Кримінального кодексу України, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram