ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 51 раз обстріляли військових у вівторок

Застосовувалося важке озброєння

Бойовики 51 раз обстріляли військових у вівторок
Фото: Макс Левин

За минулу добу у зоні АТО зафіксовано 51 випадок відкриття вогню, в тому числі по 24 на Донецькому і Маріупольському і три на Луганському напрямках.

На Донецькому напрямку опорні пункти військових біля Пісків, Березового, Луганського та Троїцького ворог обстрілював з кулеметів великого калібру і гранатометів. Під мінометний вогонь потрапили укріплення біля Авдіївки, Невельського, Опитного, Новгородського і Зайцевого. Поблизу Майорська ворог вів вогонь з БМП, а по захисниках шахти Путилівська (Бутівка) - з важких мінометів, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО зі стрілецької зброї і гранатометів біля Гнутового, Талаківки і Старогнатівки, а поблизу Новотроїцького, двічі неподалік Лебединського стріляли зі 122 мм самохідних артустановок. Також під вогонь з 82 і 120 мм мінометів потрапили опорні пункти в районі Широкиного і Красногорівки. Біля Мар'їнки активно діяли ворожі снайпери.

У Луганській області противник обстрілював позиції військових поблизу Новозванівки з мінометів, а зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів вів неприцільний вогонь неподалік Кримського і КПВВ Золоте.

Нагадаємо, у понеділок на Донбасі один український військовослужбовець загинув, ще шестеро отримали поранення. Число обстрілів перевищило 70.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram