ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Мар'їнку з мінометів, - штаб АТО

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 22 випадки порушення ворогом режиму припинення вогню

Бойовики обстріляли Мар'їнку з мінометів, - штаб АТО
Фото: "Вернись живым" / Facebook

Выд початку доби в районі проведення АТО бойовики продовжили обстріли позицій українських військових уздовж усієї лінії розмежування. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 22 випадки порушення ворогом режиму припинення вогню.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку російські окупаційні війська з забороненої мінськими угодами 122 мм артилерії обстріляли наші опорні пункти у Лебединському і Талаківці, а під вогонь з мінометів 82 калібру потрапила Мар'їнка", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку противник з 120 мм мінометів бив по укріпленнях сил АТО в Невельському, Майорську і Новгородському. Також з великокаліберних кулеметів і гранатометів окупанти стріляли по захисниках Авдіївки. Окрім цього, тут українських бійців обстріляв ворожий снайпер.

У Луганській області противник тричі вів вогонь з великокаліберного кулемета, гранатомета і стрілецької зброї поблизу Новоалександрівки і Новотошківського.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі не загинув жоден український військовий, але шестеро бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram