ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтерська організація "Повернись живим" відкрила вакансію

Зарплата - до 10 тисяч гривень.

Волонтерська організація "Повернись живим" відкрила вакансію

Волонтерська організація "Повернись живим" відкрила вакансію на зарплату 6-10 тисяч гривень після випробувального терміну.

Як повідомляє засновник руху Віталій Дейнега у фейсбуці, йому потрібен сильний виконавець в одному з декількох напрямків.

Перше - система підготовки армії. "Потрібен менеджер, який займеться всім: від рекрутингу інструкторів до узгодження і впровадження їхніх програм. Цей напрямок здатен змінити перебіг війни, якщо ми зможемо навчати артилеристів і офіцерів. Але починати будемо з вогневої, інженерів і снайперів. Будемо, якщо буде людина. Гроші вже є", - написав Дейнега.

Друге - психологія. "На всю країну складно знайти навіть жменьку мотивованих і професійних психотерапевтів, готових їздити і працювати на війні. Завдання цього проекту - організувати психологічний супровід декількох підрозділів в АТО. Знову ж, гроші є - немає людини", - зазначив Віталій Дейнега.

Третє - робота з юридичними особами та міжнародними фондами для пошуку спонсорів і грантів.

Четверте - помічник начальника логістики і фінансів, який повинен вести звітність на сайті, облік переданого майна, здійснювати закупи; гравірувати, доопрацьовувати і передавати на фронт прилади; вести ділове листування і закривати документи зі спонсорами.

П'яте - письменники, які можуть робити аналітику і оформляти її в тексти.

Вимоги стосовно позицій - бажання допомагати армії, вміння і готовність працювати в команді, наявність досягнень у житті, кар'єрі чи бізнесі.

Резюме можна надсилати на адресу [email protected].

Співбесіди пройдуть 12 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram