ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО опублікував фото наслідків обстрілу Попасної, Майорська і Зайцевого

Українська сторона СЦКК передала інформацію про обстріл представникам ОБСЄ.

Обстрілами бойовиків Попасної, Майорська і Зайцевого завдано значної шкоди об'єктам інфраструктури та домогосподарствам населених пунктів.

Фото наслідків обстрілу прес-центр штабу АТО опублікував у фейсбуці.

Згідно з повідомленням штабу, 18 липня мирний житель Попасної отримав проникне поранення передньої черевної стінки, проникне поранення черевної порожнини під час вчорашнього обстрілу з боку незаконних збройних формувань. Чоловіка оперативно госпіталізовано в медичний заклад у місто Лисичанськ.

У результаті застосування незаконними збройними формуваннями мінометів 82 мм калібру також завдано істотної шкоди мережі водопостачання та приватним домогосподарствам.

Відзначається, що бойовики обстріляли також населені пункти Майорськ і Зайцеве, завдавши чималий матеріальний збиток домовласникам, пошкодивши об'єкти інфраструктури та стіни житлових будинків.

Спостерігачі української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) задокументували наслідки обстрілів і інші факти порушення режиму припинення вогню.

"Усі свідчення наслідків обстрілу із забороненого мінськими угодами озброєння передано представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу бойовиками Авдіївки загинув 19-річний хлопець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram