ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Авдіївки з мінометів і гранатометів

У Луганській області гранатометний вогонь зафіксовано тільки в Лопаскіному.

Бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Авдіївки з мінометів і гранатометів
Фото: Макс Левин

Протягом доби в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Найскладніша ситуація залишається на Донецькому напрямку, на який припало 16 із 23 ворожих обстрілів. З 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог обстрілював наші укріплення в районі Авдіївки.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у фейсбуці.

"Шахту "Бутівка" противник обстрілював з АГС і стрілецької зброї. Також гаряче було в Троїцькому і у Верхньоторецькому. На Світлодарській дузі працювали ворожий снайпер і БМП. Біля селища Нижнє Лозове для провокацій ворог також застосував броньовану машину піхоти", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що на Маріупольському напрямку було неспокійно у Водяному та Мар'їнці. Там противник вів вогонь по українських опорних пунктах із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

У Луганській області з півночі і протягом дня зберігалося відносне затишшя, тільки в Лопаскіному зафіксовано гранатометний вогонь.

Нагадаємо, в п'ятницю під час бойових дій на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще один отримав поранення. Також один боєць отримав контузію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram