ГоловнаСуспільствоВійна

На блокпосту в зоні АТО військовий застрелив цивільного, який намагався відібрати в нього автомат

Чоловік, який відбув покарання в Єнакіївській колонії, прямував у Бахмут.

На блокпосту в зоні АТО військовий застрелив цивільного, який намагався відібрати в нього автомат
Фото: Макс Левин

На блокпосту в районі населеного пункту Луганське Бахмутського району Донецької області в п'ятницю військові ЗСУ застрелили чоловіка, який намагався відібрати зброю у військовослужбовця контрактної служби.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у фейсбуці.

"Учора, 29 липня, в районі виконання завдань за призначенням у районі населеного пункту Луганське Бахмутського району Донецької області під час спроби заволодіти автоматом АК-74У військовослужбовця за контрактом у відповідь було застосовано зброю. Нападник загинув", - йдеться в повідомленні.

Чоловіка, який прямував у Бахмут з окупованої території, зупинили на блокпосту з метою перевірки документів. Під час перевірки документів було виявлено довідку від 15.07.16 про звільнення після відбуття покарання з Єнакіївської колонії за ст. 115 КК України "Умисне вбивство", яка була завірена печаткою "ДНР".

"Постовий вирішив провести громадянина до представника військової контррозвідки. Під час супроводу з невідомих причин громадянин вчинив спробу заволодіти особистою зброєю військовослужбовця, який у відповідь зробив попереджувальний постріл у повітря. У подальшій спробі напасти на військовослужбовця проти нападника було застосовано зброю на ураження", - повідомляють у прес-службі штабу АТО.

Нагадаємо, в п'ятницю бойовики обстріляли пасажирський мікроавтобус на блокпосту в Донецькій області, було поранено жінку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram