ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 18 обстрілів з опівночі

У Богданівці на світанку відбулося нетривале бойове зіткнення.

Штаб АТО нарахував 18 обстрілів з опівночі
Фото: facebook.com/ato.news

Російські окупаційні війська 18 разів обстріляли позиції військових на Донбасі в понеділок.

На Маріупольському напрямку доба розпочалася з ворожого артилерійського вогню в Новоселівці, де ворог застосував самохідні артилерійські установки 122 мм калібру. У Тарамчуку, Талаківці та Водяному противник порушував режим тиші вогнем із заборонених мінометів калібру 120 і 82 мм. Захисників Широкиного провокували вогнем зі стрілецької зброї. У Богданівці на світанку відбулося нетривале бойове зіткнення, під час якого ворожа ДРГ застосувала ГП-25 і стрілецьку зброю. Вогонь, який відкрив особовий склад опорного пункту сил АТО у відповідь, змусив противника відійти, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку в Авдіївській промзоні ворог продовжує збройні провокації із застосуванням мінометів різних калібрів. Тричі під мінометний обстріл потрапляли захисники Майорська, де ворог відкривав і гранатометний вогонь. У Зайцевому і Нижньому Лозовому застосовувалася стрілецька зброя.

У Луганській області по позиціях у Новоолександрівці, Новотроїцькому та Жовтому противник відкривав в основному гранатометний вогонь. Снайпер виявив себе в Новотроїцькому.

Нагадаємо, в неділю під час бойових дій на Донбасі був поранений один український військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram