ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 54 рази обстріляли сили АТО

Терористи відкривали вогонь на всіх напрямках.

За добу бойовики 54 рази обстріляли сили АТО

За минулу добу бойовики 54 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі, з них 22 - на Донецькому, 20 - на Маріупольському і 12 - на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку під ворожий вогонь важкої артилерії потрапила Новобахмутівка. Поблизу Верхньоторецька ворог застосував міномети калібру 120 мм. В Авдіївці та Новоселівці Другій терористи відкривали вогонь з мінометів, гранатометів і кулеметів великого калібру, в Пісках, Троїцькому та Кам'янці - з гранатометів різних систем, а в Луганському задіяли БМП і великокаліберні кулемети. У районі Авдіївки також активізувався ворожий снайпер.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 мм бойовики били по позиціях військових у Мар'їнці та Красногорівці, по захисниках Широкиного неодноразово вели вогонь з мінометів калібру 82 мм і гранатометів. У Гнутовому, Водяному та Новотроїцькому застосували гранатомети і кулемети, а в Гранітному - стрілецьку зброю. У Широкиному також зафіксували ворожого снайпера, а також в Гнутовому і поблизу Мар'їнки.

На Луганському напрямку після відносного затишшя противник до вечора все ж порушив режим тиші, відкривши вогонь з гранатометів і стрілецької зброї в Лопаскіному. Міномети 120-міліметрового калібру і гранатомети застосували в Кримському, де до того ж працював снайпер. По позиціях у районі Трипілля було випущено шість снарядів з артилерійської установки калібру 152 мм. Поблизу Золотого терористи відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і кулеметів великого калібру. "Гаряче" було і в Станиці Луганській, де окупанти, крім мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів, задіяли БМП, до того ж тут працювали снайпери бойовиків.

Нагадаємо, Україна підготувала проект документів для відправлення миротворців ООН на Донбас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram