ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 20 обстрілів з опівночі

На Маріупольському напрямку супротивник застосував важке озброєння.

Штаб АТО нарахував 20 обстрілів з опівночі
Фото: facebook.com/ato.news

Російські окупаційні війська з півночі вівторка 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

На Маріупольському напрямку супротивник вдався до збройних провокацій, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію. В районі Мирного ворог вдарив 122-мм калібром, а по позиціях у Сіонітному випустив понад три десятки снарядів калібру 152 мм. Також зі 120-мм мінометів російські окупанти неодноразово обстріляли військових у Мар'їнці та Водяному. Крім того, біля Широкиного ворог стріляв із великокаліберних кулеметів, у Старогнатівці вів вогонь зі стрілецької зброї, а поблизу Гнутового задіяв БМП, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку із 82-мм мінометів супротивник вів вогонь в Луганському та Світлодарську, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю застосував поблизу Верхньоторецького. У Світлодарську зафіксовано ворожий БМП.

У Луганській області вогонь відкривали з мінометів калібру 82 мм і автоматичних станкових гранатометів у Кримському, зі стрілецької зброї в Лопаскіному, а поблизу Золотого зафіксовано снайперський вогонь.

Нагадаємо, в понеділок на Донбасі отримали поранення вісім військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram