ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 33 рази обстріляли сили АТО на Донбасі

Терористи продовжують порушувати Мінські домовленості.

Бойовики 33 рази обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається неспокійною, але контрольованою. З початку доби було зафіксовано 33 обстріли позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку бойовики застосували артилерійські установки, випустивши 35 снарядів калібру 122 мм по Новгородському. Зі 120-міліметрових мінометів били по позиціях у Верхньоторецькому та Пісках. З гранатометів різних систем, 82-міліметрових мінометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції військових у районі Авдіївки, Луганського та Пісків. У Майорському збройні провокації продовжилися із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї, а в Луганському терористи задіяли озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 13 обстрілів, з них два - із застосуванням важкої артилерії. По укріпленнях військових у Карасногорівці противник випустив понад 50 снарядів калібру 122 мм. З 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи вели вогонь по Широкиному, в Мар'їнці застосували гранатомети і стрілецьку, в тому числі снайперську, зброю.

На Луганському напрямку тричі - з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї ще до світанку була обстріляна Новоолександрівка, а ближче до вечора бойовики застосували гранатомети і кулемети в районі Новозванівки.

Нагадаємо, за минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі один український військовослужбовець загинув, дев'ять бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram