ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про 35 обстрілів за добу

У районі Чермалика стріляли зі ствольної артилерії.

Штаб АТО повідомив про 35 обстрілів за добу
Фото: Макс Левин

Бойовики "ДНР" і "ЛНР" за минулу добу 35 разів порушили режим перемир'я, йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

Найбільша кількість порушень припала на Донецький напрямок, де зафіксували 16 обстрілів в Авдіївці, Луганському, Зайцевому, Верхньоторецькому, Новгородському. Переважно бойовики вели провокаційні обстріли, але в районі Авдіївки також застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм.

На Маріупольському напрямку було 8 обстрілів, тут стріляли, зокрема, з артилерії калібру 122 мм (район Чермалика) і мінометів 82 мм (райони Широкиного і Красногорівки). Крім того, з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по Гранітному, Мар'їнці, Старогнатівці та Широкиному.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень режиму тиші. Вогонь вели з БМП по Новозванівці, а з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї - по Попасній, Новоолександрівці, Новозванівці та Ніжньотеплому. На цьому напрямку також відбувся бій з ДРГ, у результаті якого українські війська зазнали втрат.

Нагадаємо, що неділя минула без загиблих і поранених, але вже в понеділок загинули щонайменше двоє військових і були поранені ще п'ятеро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram