ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 21 обстріл за добу

Важке озброєння не застосовувалося. 

Військові нарахували 21 обстріл за добу
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

Як повідомляє штаб АТО, на Донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Окупанти вели вогонь із гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї в районі Авдіївки, Новоселівки Другої, Зайцевого і Новгородського. Крім того, по Авдіївці та Новоселівці Другій ворог відкривав вогонь із мінометів калібру 82-мм.

На Маріупольському напрямку зафіксовано сім порушень режиму тиші. У районі Мар'їнки, Старогнатівки, Талаківки і Тарамчука бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї. Також у районі Тарамчука противник застосував снайперську групу.

На Луганському напрямку зафіксовано чотири порушення режиму тиші. Противник вдавався до збройних провокацій у районі Новоолександрівки, Попасної і Новозванівка, де вів вогонь із гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, у районі Новоолександрівки противник застосував снайперську групу, а по позиціях українських захисників у районі Новозванівка і Новоолександрівки відкривав вогонь з БМП.

За добу в зоні АТО зафіксовані прольоти двох безпілотників.

Нагадаємо, у середу на Донбасі ніхто з українських військовослужбовців не загинув, але один боєць зазнав поранень. Усього в середу було зафіксовано 14 обстрілів.    

21 вересня учасники Тристоронньої контактної групи підписали рамковий документ про розведення сил і засобів учасників конфлікту на Донбасі на трьох ділянках. Якщо протягом 13 днів у районі Станиці Луганської, Золотого і Петровського не буде обстрілів, сили сторін будуть розведені.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram